maandag 30 maart 2015

Restjes... Zijn zo handig!

Onze schuur ligt vol met...
Restjes verf die over waren van een of andere verf klus, stukjes afgezaagd hout, decoratie spullen die nu even niet in  je huis passen, gevonden items van de kringloop die nog op gepimpt moeten worden, takken of andere materialen die we in de natuur verzameld hebben... Alles word bewaard onder het motto: "want je weet maar nooit wanneer het nog eens van pas komt..."
En ik moet zeggen dat ik regelmatig in mijn zoektochten tussen alle spullen, natuurlijk goed geordend en altijd even netjes opgeruimd, *ahum...* dingen vind waarvan ik niet meer wist dat ik ze had of niet meer wist dat ze eigenlijk toch wel heel gaaf waren...!
Dus na zo`n zoek tocht sleep ik vaak weer zakken vol van onze schuur richting huis.. om even later weer met zakken vol van huis naar de schuur te lopen want tja op andere items was je dan toch echt weer uit gekeken!

Onze schuur is volgens mijn man ( en ik ontken het maar niet) Onze persoonlijke kringloop winkel geworden.. haha ;-)Afgelopen weekend hoefde ik niet te zoeken want ik struikelde (zo ongeveer) in de tuin nog over allemaal pallets..!
Laat ik die nou bewaren dacht ik want daar kan je zulke leuke dingen mee maken!
Kijk maar eens op pinterest.. vaak niet eens zulke heel moeilijke projecten maar o zo leuk!
En ga ik me nog eens aan zo`n poer wagen die ik bij verschillende blogs voorbij heb zien komen.
Maar afgelopen weekend had ik niet zo heel veel tijd dus maakte ik deze stoere pallet rekken!Je kan ze voor veel verschillende dingen gebruiken!
Ik heb er voor de foto tijdschriften in gedaan maar er kunnen ook badhanddoeken in!

De pallet rekjes kan je neerzetten of ophangen op de tafel, sidetable, aanrecht, badkamer of in de W.C.
Ik verkoop ze voor 9,50 per rekje.. (verzendkosten voor de koper)

Dus mocht je interesse hebben kun je me mailen!
diybypepris@gmail.com

**Priscilla**

7 opmerkingen:

 1. Leuke rekjes...hier in onze schuur was het ook een soort van kringloop, ik heb alles verkocht op de rommelmarkt...en zo is de cirkel weer rond, plaats en geld voor andere leuke spulletjes...zo blijven we bezig.
  Fijne week nog.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent echt handig met je handen, Priscilla!
  Je hebt prachtige rekjes gemaakt!
  Ik zal eerlijk bekennen dat ik nooit zo goed kan tegen van alles en nog wat in een ruimte. Ik woon op een flat en heb een "rommelkamer", maar bij tijd en wijle gaat gewoon de bezem erdoor. Wat ik in tijden niet gebruikt heb gaat naar de kringloop en wat ik niet kwijt wil ligt op een "wisselplank" in een kast zodat ik kan schuiven met asseccoires in huis.
  Maar ik hoop dat je ons nog veel leuke dingen laat zien!
  Een fijne week!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk rekje heb je gemaakt. Inderdaad multifunctioneel! Pallets zijn voor heel veel dingen te gebruiken, zelfs voor het maken van een lounge-set. Op Pinterest kijk je je ogen uit. Dus gewoon rustig laten liggen in de tuin en je hebt altijd materiaal om de leukste dingen te maken. En je schuur lijkt zo te lezen heel veel op de onze, hihi...Handig toch, zo'n kringloop in de tuin...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk lijkt mij dat zo een schuur
  Wat leuk gedaan de rekjes
  Wel makkelijk als je zo handig bent

  Groet Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Priscilla, bedankt voor je berichtje op mijn blog, jouw blog gevonden en me aangemeld als volger! Je rekje is top, wat een leuk idee!
  Veel liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig zo'n winkeltje in de schuur:) jij weet er goed raad mee en hebt weer een multi functioneel rekje bedacht.


  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij is het meer de zolder dan de schuur hihi! Ook omdat de schuur de 'werkplek' van mijn man is en er niet tegen kan als er allerlei potjes en prul in de weg staat;) maar je hebt er een mooi rekje van gemaakt! Heel leuk! Wie wat bewaart hè!
  Liefs Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen